söndag 25 juli 2010

Nya platser norrut levererar Flundra!

Efter storm här på söröya i några dagars tid så blev det äntligen kanon väder!
Och efter en stunds letande så hittade vi äntligen flundrorna, på bara några få minuters mellanrum så stod alla gästerna i båten och drillade flundror! De flesta hade aldrig tagit en flundra i sitt liv, så efter att ha landat samtliga flundror så kan vi konstatera 4 nya personliga rekord! Helt galet roligt var det! Gästen Stefan från Örebro fick största på runt 20 kilo. Andra driften på exakt samma ställe levererade en till flundra till min vän Alexander som efter en otroligt bra fight kunde vägas till 15 kilo!
Hela dagen kunde summeras i att nästan efter varje landad fisk så ökades storleken.. Från den minsta på runt 4 kilo till Alexanders 15 kilos och sedan Gästen Stefan på fina 20 kilo!
Klockrent fiske, men efter 6 landade flundror och som ensam i båten på att inte ha fångat någon av dessa så var det dags att försöka lyckas lura upp en till mig med!
Och visst fortsattes den positiva trenden i vårt fiske! Efter att ha hittat ett hett område på runt 20meter så dröjde det inte länge förens jag äntligen fick känna på tunggung i spöt! Och denna fisken var STOR!
Bilder och filmsekvenser under min fight kommer i nästa inlägg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar