söndag 23 maj 2010

Den ultimata upplevelsen.


Alarmet ringer och med ett skutt hoppar man upp ur sängen och slänger på sig alla underställ för att sedan springa bort till båten. Idag skulle det hända, alla i båten var sjukt taggade och allt kändes helt rätt. På vägen ut får vi en lunnefågel som hänger med båten och cirkulerar runt båten under nästan hela färden. Vad syssla han med? Sjukt roligt var det i alla fall.
Väl på plats så lyckades man kroka en del skapliga torskar men som fortfarande kom under benämningen småfisk.. Vi gör flera försök utan några märkvärdiga resultat.
Men helt plötsligt händer det, alla i båten står med spöböj och denna gången är det bättre fiskar!! Det bara sprutar lycka i båten, det här är när fisket är som allra bäst, men mitt i allt så händer nått som förgyller dagen. En stor vacker vikval stiger upp och gör ett mäktigt blås bara 10 meter ifrån båten! Mattias som står och drillar sin torsk, ropar av fascination - Plocka fram kameran, FILMA! Alla vänder sig om och kollar på varandra och kommer då på att alla står och drillar storfisk.. Alla skrattar vidare och njuter av den härliga upplevelsen som man nyss hade varit med om.
Mattias får nytt personbästa på 15 kilo
Sverker spräcker 20kilos gränsen och landar på hela 21 kilo, nytt personbästa!
Även jag lyckas lyfta mitt personbästa från 13,5 till 22 kilo!
Vilket fiske, vilken upplevelse!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar