fredag 2 september 2011

Ny vecka, inleder med Storskalltaren!


Första turen med de nya gästerna blev till den berömda Storskalltaren!
De första timmarnas fiske var relativt trögt men guidebåten lyckades landa torsk upp till 17 kg och flundra på hela 132cm! Men efter att strategiskt platsbyte då guiden Eddie från Tromsö hade kanonfiske inte långt därifrån så släppte fisket helt!!(Benny Andersson med sin första flundra 132cm)
Flera torskar över 20 kg och hälleflundror landades på löpande band! I guidebåten lyckades man få en på 108cm, 132cm samt en på hela 167 cm(C&R)! samt en Långa på 8 kg, en annan båt hade ett grymt dubbelhugg med en flundra på 25kg+ samt en på ca 36kg+ samtidigt! Snacka om kaos i båten! En annan båt hade två flundror runt 30 kg samt största på 151 cm!

(Andreas drillar 167cm HälleflundraC&R)


Eddie med gästerna från Tromsö var även dem ute på Storskalltaren idag och de kunde summera ihop ett grymt fiske med flera torskar över 20kg och fyra landade flundror i båten med 2 toppfiskar på 149 cm och 154 cm(Robert Folkstrand, catch and release)
Dagens fiske kan man kort kalla för HELT FANTASTISKT! då alla båtar hade jämt fiske med kamratlig anda, då alla hjälptes åt för att få ett så bra fiske som möjligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar